| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, Atvaino!
Es domāju, ka tu man iedevi Warn nevis viņam. (Sajaucu ! ) P.S. es ģenerēju dažas dienas apkaļ Site map forumam un ieliku pie Site maps ( Rīki tīmekļa pārziņiem --> Site maps ) un man parādija eroor, ka neesot derīgs nu meģināju vēlreiz, bet nekā .. kpc tā Online: 09.08.09 - 10.08.09. ( Vakaram )
Post edited by 03530 - Monday, 2009-08-10, 3:25 PM
|
Man neviens nepalīdzēs ? Kapēc tas Foruma Site maps man met erooru, kad pievienoju pie "Rīki tīmekļa pārziņiem --> Site maps )
P.s. Man forumā nav nevienas tēmas ! Tikai sadaļas un kategorijas saliktas Ja neviens nepalīdzēs es peronīgi sūdzešos administrācijai. Online: 09.08.09 - 10.08.09. ( Vakaram )
Post edited by 03530 - Sunday, 2009-08-16, 7:35 PM
|
Quote (03530) Ja neviens nepalīdzēs es peronīgi sūdzešos administrācijai. paradi noteikumos punktu kur rakstis ka obligati japalidz!!!!!!!!!! ![]() |
Quote (03530) ALY, Tas ir viņu pienākums maitas bļa modi un neko nedari Urlas bļa.. Nez cik uzpiko, lai tiktu pa modiem bļa un neko nedara bļa.. Nu jā. Ja mums maksātu, tad jau būtu cita lieta - tad tas tiešām būtu mūsu pienākums. Bet tā nav. Izbaudi savu banu. |
Quote (Fizzy) Kad es esmu izlogojies no weba man webam visur tur kur ir burti paliek parāk lieli ;/ Kad esmu ielogojies viss ir perfekti kā vaig :S Mans css stle : http://intensive.oo.lv/style.css Ņemot vērā, ka tas nav neviens no uCoz CSS dizainiem - palīdzēt nevaram. |
Sveicinati ucoz kontroles.
man ir 1 jautajums. kas tieshi man jaraksta lai es aktivizeetu savu domeinu? ![]() |
Quote (lindaberga) as tieshi man jaraksta lai es aktivizeetu savu domeinu? http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1 Kura daļa nesaprotama? |
Quote (Armaros) Kura daļa nesaprotama? to es atradu. es nesaprotu kapec man rada shitadu textu-The domain has incorrect set of DNS servers: Tas ir normaali? es uzrakstiju savu domeinu,pagaja tas 5 min un tad rada shito visu- The domain katlss.lv has been parked but not yet attached to the account The domain has incorrect set of DNS servers: After you have bought a domain or have made any changes to its settings you need to wait 12 hours. The following list of DNS servers must be applied: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net Kas notiks taalaak? ![]() |
Ieej sava domeina panelī un atrodi opciju kas piedāvā nomainīt serveri - DNS Server(i/s).
Tad ievadi uCoz servera adreses: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net. Saglabā un pievieno atkal. Parasti DNS Serveru nomaiņa panelī aizņem drusku laika, tādēļ iesaku pagaidīt un tad pievienot. |
| |||