uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Dartz, Sveiks!
Es gribēju tev ātri pajautāt.. ( Kamēr esi ON. ) Vai meklēšana pēc orģinālās bildes nosaukuma ir iespējama ? Palīdzība pa skype: wwf-lv [ OFF ] ---> [ 02.Jūlijs.2010]
|
Dartz, Paldies!
Man te cits jautājums! Es gribēju pasūtīt ar SMS sev naudiņu tā teikt klāt, lai es varētu iegādāties Basic paku. ($3.09) Palīdzība pa skype: wwf-lv [ OFF ] ---> [ 02.Jūlijs.2010]
Post edited by ENG - Thursday, 2010-07-01, 9:13 PM
|
shizzyjs, Sveicināts!
Hmmm... Cik mans zināms, ka vajag ieslēgt funkciju moduļa setingos.. Piemēram mājas lapas ziņas --> Moduļa setingi un ---> Enable "Comments" feature for the current module ( Atķeksētam jābūt )
Code ( Site News --> Module settings --> Enable "Comments" feature for the current module ) Pārbaudi vai šāda funkcija ir ieķeksēta. ( Ja nav, tad tā būs cita problēma.. ) ( ES minēju tikai piemēru kā mājas lapas ziņas modulim.. ) Palīdzība pa skype: wwf-lv [ OFF ] ---> [ 02.Jūlijs.2010]
Post edited by Eko-lv - Friday, 2010-07-02, 1:25 PM
|
Sveiki , Vai nezinat ko man darīt, lai izlabotu to starpibu , kura ir labaja puse (blakus visiem blokiem) , agrak tie bloki savienojas, bet tgd kkas notika, pats nezinu ko varu mainit, lai nebutu tur tukšums ... (Skatieties labo pusi.)
? plz help ![]() ![]() Post edited by kasparsk9 - Friday, 2010-07-02, 5:33 PM
|
kasparsk9, palielini jaunumu sadalju.
![]() |
Bet tas ir kka dīvaini , es , kad uzspiežu skatīties vizuālajā , man rāda visu normāli (labojot jaunumus) , bet tā nav? ;(
Added (2010-07-04, 2:53 PM) |
Kā sataisīt forumu lai varētu likt atstapes starp tekstiem
Tākā man tagad šei ir xD mhm tas ir kā saistīts ar css? un + kāpēc kad edito postu visi BBCODE pārvēšas kā html BBCODE </a> Ar uCoz strādāju jau 2 gadus!
Post edited by shizzyjs - Tuesday, 2010-07-20, 4:29 PM
|
Quote (shizzyjs) mhm tas ir kā saistīts ar css? Sveicināti! CSS ir tikai ar dizainu saistīts. Man te tāda lieta, ka kaut kas notika ar iepriekšējo profilu vrb uzlauzts bija.. Tas tā. Man te jautājums bija par mājas lapas neaktīvitātes laiku.. ( Kad ar mājas lapu ilgu laiku neko nedara ) Saliku divi vienā, jo negribu jautāt un piesārņot forumu ar šādām problēmām. |
miiinka, Sveiks! ( a )
Es tev varu palīdzēt ar mājas lapas uztaisīšanu un konfigurēšanu ja vien vēlies P.S. pasaki sava dizaina numuriņu.. Sakarā ar to, ka atbilde man tev bija pārāk gara es nolēmu uzrakstīt šeit: Sveiks! ___Ja kaut kas nav skaidrs drosi raksti! ( ON līdz 06.08.10 ) Es parakos CSS dizainā un tā nu sanāk, ka es atradu kur var mainīt ;)) Tava mājas lapas adrese/.s/t/829/3.jpg Šis te CSS kodā atrodās: ( Iezīmēts ar zilu krāsu ) Bildi tu vari samainīt šādi: Uztaisi bildi ko gribi mainīt.. Augšupielādē File maneger Dodies uz CP --> Customize design --> Style sheet (CSS) --> Nokope bildes adresi --> Nodzes veco nost un ieraksti savu --> Saglabā.
Code /* General Style */ body {background: #1f1f1f; margin:0px; padding:0px;} #contanier {background: url('/.s/t/829/2.gif') center repeat-y #1f1f1f; margin:0px; padding:0px; text-align: center;} #mainTable {width: 999px; margin-left: auto; margin-right: auto; border: none; border-collapse: collapse; padding: 0;} #centerColumn {width: 599px; vertical-align: top;} .subColumn {width: 200px; vertical-align: top; padding-top: 150px;} #content {vertical-align: top; background: url('/.s/t/829/3.jpg') top no-repeat; padding-top: 199px;} #content {vertical-align: top; background: url('/.s/t/829/3.jpg') top no-repeat; padding-top: 199px;} Tur arī var saminīt savādāk pret citu :)) --->>>>>> ('Tava bildes jaunā adrese') Post edited by Miks - Thursday, 2010-08-05, 12:33 PM
|
| |||