uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Tas nav iespeejams, pashlaik nee. Veelaak visi modulji tiks uzlaboti.
[... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
Sveiki, vēlētos pajautāt par vienas fīčas mainīšanu, nezinu kur tas īsti jādara un vai tas ir iespējams tāpēc jautāšu jums -
http://img.bagem.lv/images/886532382.png Es vēlos savam forumam pārmainīt "messages" lauciņu uz kaut ko vienkāršu, kā piemēram "posts", vai tas ir iespējams un kā to var izdarīt? (skatīt bildē tuvāk.) Paldies, jau iepriekš! |
NoSwear09,
Panelis -> Customize Design -> Forum -> Appearance of entries. Sho: Uz sho: [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
Sveiki
![]() Es vēlētos nedaudz mums pabojāt šo darba dienu ar savu mazo problēmiņu [ Unet un visām pārējām vietnēm es nomainju e-pastu bez problēmām, bet tā viena mājas lapa aizķērās URL: [ nikijs-77-1 ] --> moy.su |
Dartz, Tas jau ir mēģināts
![]() Tas jau bija pirmais, kas man iešāvās prātā, jo no vienas kompānijas man nesanāca izmēģināju citas.. Arī nekā... Es pat īsti nezinu ko man vairs darīt ![]() Sazināties ar kompāniju ? Es te vienai / vienam atbildēju arī bija nedaudz līdzīga situvācija, jo vēstule netika saņemta .. Viņam lika sazināties ar kompāniju. ![]() Tikai ko man viņiem teikt, kas jau nedeļu gaidu vēstuli ? Man tā ir bjis un pēc tām atsūtija 40 vēstules minūtē. [ Ļoti sen ] |
php>
Dartz, Sveiks! Pārbaudi savu pastu šajā forumā, jo es tev nosūtiju privātu ziņu ar nepieciešamo informāciju. Post edited by Miks - Saturday, 2010-08-21, 7:40 PM
|
Esmu ljoti nervozs. Man nevajag lai tu man posto un saki ka atsuutiiji zinju.
Es visas zinjas lasu.... man to ir paraak daudz. Pirmdien es apskatiishos jo [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
| |||