uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Ar forumu tiku gala vis ok , tiaki vajag man ar to aukšējo logo jeb bildi tikt gala
|
sveiki , tatad es ieliku majaslapa to Java chat rediģēju viesu grāmatu par 4ata telpu bet ka lai es uzlieku lai to 4atu var aplikot tikai tie kurus es esmu apstiprinajis ?
|
Piedodiet ka nebiji forumaa. Bija dariishanas.
![]()
Quote (shizzyjs) Kā sataisīt forumu lai varētu likt atstapes starp tekstiem
Code Teksts [br] Teksts Quote (Miiinka7282) Ar forumu tiku gala vis ok , tiaki vajag man ar to aukšējo logo jeb bildi tikt gala
Quote (ALY) Cjau vēlējos pajautāt vai ir iespējams izveidot piem. blogam materiālus vairākās kolonnās?
Quote (Miiinka7282) sveiki , tatad es ieliku majaslapa to Java chat rediģēju viesu grāmatu par 4ata telpu bet ka lai es uzlieku lai to 4atu var aplikot tikai tie kurus es esmu apstiprinajis ? bet tad tev vajadzees to atjaunot ik reizi kad kaadu apstiprini. [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
ka var to ikoniņu nomainit auks''a kur raksta adresesw lai uzspiežot uz manas adreses raditos mana ikona?
EDIT ir arī jautājums par weba parnešanu no ucoz uz oo . lv , kadel tas ir vajadzigs , un lasiju ka kad ucoz updates tad var pazust majas lapa , tad pie oo.lv ta nenotiek? Post edited by Miiinka7282 - Saturday, 2010-08-07, 4:48 PM
|
Quote (Miiinka7282) ka var to ikoniņu nomainit auks''a kur raksta adresesw lai uzspiežot uz manas adreses raditos mana ikona?
Quote (Miiinka7282) EDIT ir arī jautājums par weba parnešanu no ucoz uz oo . lv , kadel tas ir vajadzigs , un lasiju ka kad ucoz updates tad var pazust majas lapa , tad pie oo.lv ta nenotiek? [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
ALY, Sveiks!
Diemžēl te nav nekāds kodēšanu palīdzības dienests, bet gan palīdzības forums.. Mēs nekodējam speciālus skriptus priekš cilvēkiem, bet palīdzam saistībā ar Ucoz sistēmu.... Man te aizķērās viens jautājums.. [ Neatceros vai tāds jau ir bijis... ] ( Tagad jau 412 mb un 405 mb pieejami ) |
Dartz, Sveiks!
Es pats sevi saprotu, tikai gribēju pārliecināties vai neviens man nepiekasīsies par to ![]() Zinu daudz no Ucoz sistēmām un lietām.. Palīdzu cilvēkiem. [ Cik nu manas zināšanas to ļauj darīt.. ] Vsp es augšupielādēju bildes un tas bija tā, ka gāja pāri 100 mb.. Rezultātā [ 500 bm ] Šodien apskatot māju lapu man piešķīta 417 mb papildus. [ Dažās vietās ir šādi: 412 mb, 400 mb, 405 mb. ] Jāsaka, ka no tiem 500 mb. palika tikai tie paši 300 mb, bet tā puse ko es ielādēju albuma vnk pazuda.. [ Tas gan ir intresanti ] |
Tātad vēršos ar šādu jautājumu!
man ir ucoz webs un es uz vina gribu tadu subforumu jeb vairakus ka vinus izveidot un gribu es tā kā skrīnos http://www.bildites.lv/images/zakwlog77dxaadx3wt.png Un lai kad atver to SADAlu raditos tie subforumi sadi http://www.bildites.lv/images/ndcunyjnhb3d7g9gndjq.png |
| |||