uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Kaads zin vai var piemeeram man saakumaa ir daudz visaadu zinju utt. salikti bet es gribu tagad vinjus blogaa ielikt ,bet man negribaas vinjus visus paarakstiit un teksti neatbilstu laikam ..un vai nevar vinjus kaut kaa paarnest ?
Sorry for my english.Im from Europe.
|
MOD-LV - http://mod.ucoz.com/forum/
Post edited by MAX - Sunday, 2007-12-30, 10:54 PM
|
Sveiki!
Jūs nezinat kā nomainīt ucoz orģinālos nosaukumus(Substitution of default phrases-viss jau ir nomainīts+ visos kodus arī viss nomainīts)-man interesē piemēram nosaukums MY PROFILE(visu tur iekšā-last login date,date of registration,personal messages,edit my profile) u.t.t plus gribētos arī forumā visu pārākstīt Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
nu es jau devu piemēru
piemēram sadaļā ''my profile'' , nomainīt nosaukums- ''Last login date,Date of registration,Signature,Read PM (0) ,Update info,comments,user list,find users, un forumā nomainīt tos-thread,replies,updates u.t.t ! +vēl divi jautājumi - pastāv iespēja,ka pēc kāda laika būs ucoz.lv ? Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
Quote (MAX) Jūs nezinat kā nomainīt ucoz orģinālos nosaukumus(Substitution of default phrases-viss jau ir nomainīts+ visos kodus arī viss nomainīts) Tur visu nevar nomainīt ! Added (2007-12-31, 10:04 Am) Quote esmu piereģistrējies oo.lv,kas man ir jāraksat mx ip vietā surprised ? un ir jāieķeksē tas mx un wildcard ? smile Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
Quote (MAX) piemēram sadaļā ''my profile'' , nomainīt nosaukums- ''Last login date,Date of registration,Signature,Read PM (0) ,Update info,comments,user list,find users, un forumā nomainīt tos-thread,replies,updates u.t.t nāk.reizi izlasi lūdzu kārtīgāk Added (2007-12-31, 10:15 Am) Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
nu a kādu tu man ieteiktu domēnu ?
man tagad ir tk.. mani neapmierina tas,ka viņam ir sava ikona pie maajas lapas nosaukuma un google atrodot savu lapu.. teksts sačakarēts ! labrāt pamēģinātu oo.lv vai arī kko citu,ja tu ieteiksi ? un kā es varu zināt savu mx ip ? Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
Nav nemaz ucoz.lv kur tad ir?
Kādam ir ideja ka pie tiem nikiem, kas onlainā var uzlikt ikonu piemēram zvaigznīti, vienai lietotāju grupai tikai, bet ta lai viņa rādas tikai tur kad ir onlainā? Manā lapā moderi nevar aktivizēt lietotāu pieliktos materiālus, tur kur tas ķieģelis parādās viņi uz tā nevar uzspiest! Un ka uztaisīt to popup vai ka nu viņ sauc, tā kā ir te http://design.ucoz.net/news/2007-01-30-6 to menu? Added (2008-01-05, 8:27 Am) |
| |||