uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (yuniorss) kads ten host? piemeram ja ir ucoz.ru tad reizem tada problema pastav 2 iespeja ja neesi izgaji ara no sava PC tad nedoma ka ieesi caur citurieni biggrin Es pats savā profilā varu ieiet ! Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
Kā tas ir ka nevari? (ienāc te sosjelgava.oo.lv un parunasim foruma
Added (2008-01-21, 7:23 Am) Quote (Archii) Kaads var pateikt kur vareetu atrast taadas kaa mazas bildiites prieksh izveelnes vai tur foorumaa priekshaa membriem ?? TE IR VISADI SHABLONI, DIZAINI, utt (lai veicas te ir README fails izlasi ja nesaproti) |
Quote (ozo23) baigā problēma notika sad pēkšņi neviens vairs nevar ielogotes savā profilā - tikai es pats un tikai no sava datora sad kas tas varētu būt- kā lai salabo surprised tava problēma ir doments www.fkriga.tk ar oo.lv ir tāda pati problēma. bet caur šejieni iet viss OK http://fkriga.ucoz.com/.
Quote (yuniorss) kads ten host? piemeram ja ir ucoz.ru tad reizem tada problema pastav uCoz.ru nav tādas problēmas, bet ja ir mainīts doments tad gan var būt tāda problēma |
Taa jau es zinu kas tas site informers ir ,bet es nemaaku vinju uzlikt !!
Es novilku ikonus prieksh maajaslapai ,bet vinjus nevar nekaadi ielikt tur kur man vajag ..tur vai nu paraadaas links vai nekas.. luudzu paliidzat. Sorry for my english.Im from Europe.
Post edited by Archii - Monday, 2008-01-21, 7:43 PM
|
Quote (Archii) Taa jau es zinu kas tas site informers ir ,bet es nemaaku vinju uzlikt !! ieej informers - create informer tu uztaisi to,ko tew vajag - un tad tew parādās $MYINF_?$ nokopē to $MYINF_?$ un ieliec tur,kur tu gribi lai tew wiņš parādās Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
|
Quote (gooduprp) kaaa savai adresei var uzlikt latviesu valodu/?????? nomaini.ja buusi chakls izdosies. Baac mani maajasalapai kaut kas noticis...es nevaru nomainiit savu saakumu kad es kaut ko uzraktu un nomainu tad pasaka lai uzspiezhu Ctrl+F5 ,bet peec tam kad uzspiezhu nekas nemainaas.Ja var kaads pateikt kas tad ir par probleemu?? Sorry for my english.Im from Europe.
|
kur tas atrodas
kuraa vieta control panels? Added (2008-01-23, 11:02 Am) Added (2008-01-23, 11:03 Am) piem: Site News!!!!! Added (2008-01-23, 11:14 Am) |
| |||