uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
jackass, ja laikam to tik var apstiprināt weba ADMIN
Added (2008-01-12, 5:57 Pm) |
Tev paradisies tad kad busi ielicis kadu info
Ja kādam vajag palīdzību un negrib gaidīt --->SPIED TE<--- Added (2008-01-18, 9:35 Pm) Quote (ozo23) ew.. max smile tu oo.lv kko saproti ? esmu piereģistrējies oo.lv,kas man ir jāraksat mx ip vietā ? un ir jāieķeksē tas mx un wildcard ? ienāc TE foruma sadala ir ( visu sapratisi) Post edited by yuniorss - Saturday, 2008-01-19, 3:38 AM
|
Quote (ozo23) pēkšņi neviens vairs nevar ielogotes savā profilā - tikai es pats un tikai no sava datora sad kas tas varētu būt- kā lai salabo kads ten host? piemeram ja ir ucoz.ru tad reizem tada problema pastav Added (2008-01-20, 12:15 Pm) Quote (Archii) Kaads var pateikt kur vareetu atrast taadas kaa mazas bildiites prieksh izveelnes vai tur foorumaa priekshaa membriem ?? izveido Photoshopa Added (2008-01-20, 12:18 Pm) Quote (Archii) Bet kaa vinsh jaaieliek lai paraadiitos man ir itkaa uzstaisiit ,bet nezinu ko dariit ar vinju ! ja nesaproti raksti foruma! |
| |||