uCoz Community General Information uCoz Updates & Announcements Concerning .ucoz.ro zone |
Concerning .ucoz.ro zone |
Se pare ca nu s-a rezolvat.... site-ul meu http://www.salonsiluette.ro/ nu functioneaza cum trebuie, mi-a disparut banerul, unele subpagini nu functioneaza.... oare se mai rezolva ceva? Anul trecut am platit gazduirea pt 2 ani.... ???????????????? Pierd clienti!!!!!!
Oare se mai rezolva ceva sau asteptam degeaba? |
siluetebuzau, trebuie sa inlocuiesti in meniu si in template-ul partii superioare "http://salonsiluette.ucoz.ro/" cu "http://www.salonsiluette.ro/". Acest lucru este necesar oricum la atasarea unui nume de domeniu din motive SEO.
hey i'm joe and i do not work for the company anymore, please contact other staff or tech support
icon by ch-chau sometimes i lurk here |
Nu pot inlocui fiindca nu ma pot autentifica, imi spune ca este eroare de server....
Post edited by siluetebuzau - Friday, 2019-02-15, 9:47 AM
|
Daca s-a reactivat Ucoz.ro, de ce nu ma pot loga in contul meu (pomi-exotici.ucoz.ro)? Daca accesez magazinul online sau vreau sa intru in cont, sunt redirectionat la o pagina simpla, Ucoz.ro. Mai aveam o luna de abonament cand au fost deconectate serverele Ucoz.ro pe 16 Noiembrie 2018. In cat timp se rezolva si va fi functional 100% magazinul meu online si Ucoz.ro? Banii platiti pe abonamente s-au dus pe apa sambetei.. sau primim bonus un an de abonament gratuit, pentru clientii si pierderile financiare suferite in ultimele 3 luni?
Attachments:
7714227.jpg
(95.9 Kb)
·
9619614.jpg
(58.4 Kb)
Post edited by pomifructiferiexotici - Saturday, 2019-02-16, 6:48 PM
|
Quote Date Domeniu Nume Domeniu: ucoz.ro Data Înregistrării: 2019-02-14 Data Expirării: 2020-02-14 Nameservere: ns1.mxserver.ro ns2.mxserver.ro ns3.mxserver.ro ns4.mxserver.ro Înregistrări DS: Record not Set Status: OK Date Deținător (Registrant) Tip Persoana: Persoană Fizică Notă: Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter personal 2016/679(GDPR), datele cu caracter personal al persoanelor fizice nu se publică. Registrar: NShost SRL Quote ucoz.net Updated 1 day ago Domain Information Domain: ucoz.net Registrar: Regional Network Information Center, JSC dba RU-CENTER Registered On: 2005-08-27 Expires On: 2019-08-26 Updated On: 2017-06-16 Status: clientTransferProhibited Name Servers: ns1.ucoz.net ns2.ucoz.net ns3.ucoz.net Registrant Contact Name: Compubyte Limited Organization: Compubyte Limited Street: Trident Chambers, P.O. Box 146 City: Road Town Postal Code: VG1110 Country: VG Phone: +44.2033180739 Email: email@compubyte.vg Administrative Contact Name: Compubyte Limited Organization: Compubyte Limited Street: Trident Chambers, P.O. Box 146 City: Road Town Postal Code: VG1110 Country: VG Phone: +44.2033180739 Email: email@compubyte.vg Technical Contact Name: Compubyte Limited Organization: Compubyte Limited Street: Trident Chambers, P.O. Box 146 City: Road Town Postal Code: VG1110 Country: VG Phone: +44.2033180739 Email: email@compubyte.vg 99% nu l-au mai prins cei de la ucoz ... Name Serverele ucoz sunt setate pe Quote ns1.ucoz.net ns2.ucoz.net ns3.ucoz.net iar NS de pe ucoz.ro sunt setate pe Quote ns1.mxserver.ro ns2.mxserver.ro ns3.mxserver.ro ns4.mxserver.ro Ce se întâplă în această situație ? Toate site-urile care erau cu ucoz.ro trebuie mutate pe alt server ucoz.com/ whatever. Sincer, nu mă apuc acum să „nimic” - este problema celor de la ucoz, ei să o rezolve. Să transfere toate site-urile de pe ucoz.ro pe ucoz.whatever, altfel vor avea o reclamă pe toate forumurile pentru „seriozitatea” serviciilor ... Succes ! Post edited by eda2k - Saturday, 2019-02-16, 6:30 PM
|
Ne raspunde si noua un admin daca a fost recuperat domeniul ucoz.ro si ca totul o si fie normal/ca inainte?
Added (2019-02-18, 8:10 AM) Post edited by Mag-Total - Sunday, 2019-02-17, 11:24 AM
|
După cum s-a observat, domeniul ucoz.ro nu a fost recuperat. Asta înseamnă ca toate website-urile create în zona .ucoz.ro sunt complet nefuncționale - excepție o fac cele care au ataşate propriul domeniu (acestea putând fi accesate însă funcționalitatea este limitată). Actualmente, singura variantă pentru recuperarea site-urilor este transferul lor pe un subdomeniu nou.
În acest sens, trebuie creat un site nou, în cadrul aceluiaşi cont uID ca site-ul original, şi să ne transmiteți linkurile celor două (site-ul nou şi site-ul vechi) prin formularul de contact de pe http://www.ucoz.com/contact . Cererea trebuie să vină doar din partea proprietarului site-ului. Good things come to those who wait!
|
Asta era clar mai demult. Nu ințeleg de ce ați tot lălăit-o atât. De ce nu ați avut curajul să spuneți adevărul ?. Nu ați plătit la timp și gata. Problema că s-au pierdut și indexările. Că site-urile cu domeniul .ro rămân pe motoarele de căutare și crează confuzii printre utilizatori.
|
Asta deoarece nu era posibila plata. Asta nu e neaparat vina companiei, ci persoanei care a inregistrat domeniul in 2008. hey i'm joe and i do not work for the company anymore, please contact other staff or tech support
band206,
Persoana cutare a incetat afilierea cu compania uCoz cu mult inainte ca Lucian (Raver) sa devina managerul localizarii (acest lucru s-a intamplat in jurul anului 2010-2011, daca nu ma insel). Din pacate, persoana care a inregistrat domeniul nu a putut fi contactata, iar nici cei de la roTLD nu i-au fost de ajutor companiei (mentionez faptul ca domeniul a fost inregistrat pe persoana fizica). hey i'm joe and i do not work for the company anymore, please contact other staff or tech support
@Felicia: Noroc că am „observat”, deoarece un comunicat oficial din partea echipei ucoz.ro (când exista) nu am „observat”.
@bigblog: „Firma” ucoz putea să înregistreze domeniul când acesta a expirat (btw, domeniul ucoz.ro a fost înregistrat pe 14-02-2019, nu pe 16.02, când „expira”). Costă prea mult un domeniul .ro față de unul .com ? Nu știu, întreb, dar probabil da, din moment ce „firma” nu a putut să înregistreze pe numele ei domeniul. Probabil nu era prea rentabil, iar clienții ce aveau site-urile, eh, lasă că nu se întâmplă nimic, îi trecem pe ucoz.whatever ... Glumeților ... P.S: Vedeți că domeniul ucoz.ro este încă disponibil pe ucoz.net ... |
| |||