• Page 1 of 1
  • 1
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Subdomain for a module
Subdomain for a module
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 1 | 8:00 PM
I want to change example from this
http://www.onlinesaprevodom.com/publ
in this
http://video.onlinesaprevodom.com
How to do this?Thanks
Please help me,i try but don't change

http://www.onlinesaprevodom.com
NTP
Posts: 296
Reputation: 10

Message # 2 | 8:38 PM
First look here for subdomain: http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1
Then, look at these threads for two ways to transfer the /publ to http//video http://forum.ucoz.com/forum/38-12383-1

http://forum.ucoz.com/forum/38-12531-1

Web design and film == my 2 passions.

Genesis Inc. ~ New Horizons, New Beginnings
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 3 | 8:42 PM
thanks man,but i didn't looking for redirect in folders,i want subdomain for module
http://www.onlinesaprevodom.com
Post edited by Magnum-019-Negotin - Monday, 2011-09-26, 8:47 PM
Paradox
Old Guard
Posts: 3283
Reputation: 145

Message # 4 | 4:49 AM
Magnum-019-Negotin, it isn't possible to set a sub-domain for each module in your site. The only way to do that is to create a new site with the moule being the only one installed set as the "home" page and attatcing the domain.

Hope this helps, happy

Jack of all trades in development, design, strategy.
Working as a Support Engineer.
Been here for 12 years and counting.
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 5 | 4:54 PM
Paradox, no,but thanks,it's be nice to be possible,because not all of us use the module news for the news,etc
http://www.onlinesaprevodom.com
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Subdomain for a module
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: