Page 2 of 23«12342223»
uCoz Community » Archives » Locked » Sites, inaccessible from the UK (If you are from the UK and can't get on your site!)
Sites, inaccessible from the UK
midnitelady
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 16 | 11:44 AM
I am having the exact same problem its so frustrating, i guess if it doesnt come back i wont be hit so hard as I have only just started but for all those who have had theirs for along time and well established it must be so frustrating and annoying.
Funny how its only effected us people from the UK sad
What would be nice is if someone from ucoz told us what the was actually the cause of this and the problem be fixed.

I have also emailed support no reply yet.

jonsaint
Posts: 19
Reputation: 3
Message # 17 | 11:47 AM
dont worry midnitelady, i have had a reply off support and ive sent them a trace route, hopefully this will be solved soon.

please dont be put off by this, ive been with ucoz a while and this is the first major problem ive had. they are quite good overall, especially for me cus ive paid to get all the banners removed!

if i still got no joy by wednesday then im off.

midnitelady
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 18 | 12:31 PM
Thankyou Jon, i guess we will see what happens smile

But if i dont have my site with ucoz not sure where to have it lol ...i came across this site by accident bout 2/3 weeks ago and found it easy to use once u got to know where things were smile

Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 19 | 1:01 PM
jonsaint, if you want me to help you, please show your Trasert here.
jonsaint
Posts: 19
Reputation: 3
Message # 20 | 1:05 PM
Tracing route to 247musicradio.at.ua [208.100.61.2]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 9 ms 10 ms 8 ms 10.6.64.1
3 9 ms 9 ms 11 ms osr01wolv-v11.network.virginmedia.net
[62.31.176
.40]
4 11 ms 14 ms 18 ms jakarta-ge82.network.virginmedia.net
[62.30.254.
230]
5 16 ms 13 ms 11 ms rabat-pos30.network.virginmedia.net
[194.117.136
.230]
6 10 ms 11 ms 10 ms osr02know-tenge73.network.virginmedia.net
[62.30
.249.173]
7 12 ms 12 ms 13 ms wb7301a.network.virginmedia.net
[62.30.0.204]
8 18 ms 17 ms 16 ms osr-hsd-gw3-ge147.network.virginmedia.net
[62.30
.249.46]
9 100 ms 98 ms 99 ms nyiix.TenGig1-2.ar1.nyc3.us.nlayer.net
[198.32.1
60.53]
10 130 ms 114 ms 117 ms xe-2-1-0.cr2.ord1.us.nlayer.net
[69.22.142.6]
11 113 ms 115 ms 115 ms po2.ar1.ord1.us.nlayer.net [69.31.111.138]
12 113 ms 112 ms 110 ms as32748.tge8-4-116.ar1.ord1.us.nlayer.net
[69.31
.111.34]
13 116 ms 114 ms 115 ms ip17.208-100-32.static.steadfast.net
[208.100.32
.17]
14 116 ms 113 ms 114 ms s102.ucoz.net [208.100.61.2]

Trace complete.

Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 21 | 1:19 PM
Ok...
What can you see, when you open www.247musicradio.at.ua?
Does this problem exist for all browsers?

Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 22 | 1:40 PM
Give me, please, screenshot
and ip ()check here

Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 23 | 2:08 PM
jonsaint, send you PM.
midnitelady
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 24 | 5:06 PM
Meddy appreciate you trying to help Jon resolve this issue but as he has already its widespread as far as us UK users go, im sure you have read the notes in forum to clarify that.
I have tried to access my site with 3 different browsers, on 3 different computers same problem everytime, it hangs then this comes up...
"Network Error (tcp_error)

A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

For assistance, contact your network support team. "

Which is what ALL us UK users are seeing....now i know it isnt my computer its working fine on every site ACCEPT Ucoz, my partner who has over 20 years experience with computers has even tried and tested all the comps used and nothing shows up as a result showing my computer on our network is at fault.
This is really frustrating right now, I do hope this gets resolved soon, would hate to restart somewhere else.

Hopefully Meddy u can show some light on the problem smile

Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 25 | 11:43 PM
Yeah, now we know about problem with 102-st server. This problem is somewhere on UK's chanel. We are solving it.
Thank you for your patience!

jonsaint
Posts: 19
Reputation: 3
Message # 26 | 7:45 AM
i cant believe i might have to go elsewhere. the datacentre you use they need a swift boot up the ass.
ive dealt with datacentres before but nothing like the one you guys use. you must have the worse datacentre in history if they are taking this long to solve such a small problem.
if i got no joy soon im outta here, off to another company whos willing to take my money.
sorry but ive been wiiting since the problem started about 1pm on sunday..... over 48hrs ago. no one can go that long without a website...especially mine!
iLee
Posts: 111
Reputation: 0
Message # 27 | 10:46 AM
I have the exact same problem. People in other countries can view the site and the only way i can view it is by accessing it through a proxy. But still then you can't do much...

http://technoms.ucoz.com

Tested with 4 browsers and still nothing... - Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera.


Use your brain before you post ~Lee
Please use search, ~Lee
Post edited by iLee - Tuesday, 2008-11-25, 10:48 AM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 28 | 10:52 AM
iLee, as Meddy wrote we are aware of this problem and are fixing it. Try to be patient.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
iLee
Posts: 111
Reputation: 0
Message # 29 | 10:54 AM
Okay, I was just pointing out that it wont work in every browser. And that i can access some ucoz sites but not my own.
Use your brain before you post ~Lee
Please use search, ~Lee
Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 30 | 11:02 AM
iLee, can you give us your tracert?
uCoz Community » Archives » Locked » Sites, inaccessible from the UK (If you are from the UK and can't get on your site!)
Page 2 of 23«12342223»
Search: