Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » anther issue: access denied creating threads
anther issue: access denied creating threads
Clyde
Posts: 175
Reputation: 0

Message # 1 | 3:21 PM
Members are reporting issues with getting "access denied" when posting threads. (is happening intermittently... some get thru normally others don't)

Their workaround is: create thread with one word - post it - then edit post and add all information... then it works.

There are other issues which I posted here today too. They all started @ the same time.

Note: users rights are set as being able to post @ panel.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Friday, 2016-05-20, 10:04 PM
Good
Posts: 350
Reputation: 12

Message # 2 | 4:22 AM
I dont know how to solve this problem but there is alternative solution. (but I think it related to session or something).

Ask your member to copy their post before posting then refresing new thread page. Paste text and post.

Or ask them write down somewhere else then copy to new thread later.

It's my way to do with this. (This is also the same for comment).
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 3 | 11:01 AM
Clyde, please ask your users for a screenshot of the page with error, and post it here.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Clyde
Posts: 175
Reputation: 0

Message # 4 | 8:06 PM
Sunny,
okay will do - seems it's not doing it anymore. we had a number of issues show up last week... still having the one @ my other thread which has not been resolved yet ... and another one I reported to support last week (still haven't heard from them)

...as I mentioned to them and @ the other threads: I have not made any changes @ the panel... some weird stuff been happening there.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Tuesday, 2016-05-24, 11:45 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 5 | 2:30 PM
Quote Clyde ()
still having the one @ my other thread which has not been resolved yet


Pleasure provide the link to the thread.

Quote Clyde ()
and another one I reported to support last week


Sent through the Control Panel? Please provide the URL of your website.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Clyde
Posts: 175
Reputation: 0

Message # 6 | 3:38 PM
Sunny,

Thread:
http://forum.ucoz.com/forum/9-20590-1

The second issue:

Reported this one @Control panel : They told me to explain it better (?)
There is a dot @ the login that appeared last week when all the issues happened.
I sent them a screenshot of it.
http://i.imgur.com/AWk8RAX.jpg?2

I think the simple explanation and screenshot speak for themselves - don't know how else to explain it.

Note: last week I logged in to find messages reporting errors from members @ the site - some I fixed - The 2 remaining are the ones posted here - I can't find anything @ the panel that takes me to these issues.

Website: http://audioforum.my1.ru/

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Wednesday, 2016-05-25, 3:45 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 7 | 10:05 AM
Quote Clyde ()
Reported this one @Control panel : They told me to explain it better (?)
There is a dot @ the login that appeared last week when all the issues happened.
I sent them a screenshot of it.
http://i.imgur.com/AWk8RAX.jpg?2


What browser do you have the problem in? I currently don't see the dot on the login form.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Clyde
Posts: 175
Reputation: 0

Message # 8 | 11:29 PM
Sunny,

Firefox 46.0.1

I see it in Opera too.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Saturday, 2016-05-28, 11:35 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 9 | 12:26 PM
Clyde, add the following line to CSS:

Code
div[id*="blk"] {border: none !important;}

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Clyde
Posts: 175
Reputation: 0

Message # 10 | 1:52 PM
that worked - Thanks Sunny
Ucoz Website Since 2009
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » anther issue: access denied creating threads
Page 1 of 11
Search: