• Page 1 of 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
uCoz Community » General Information » uCoz Updates & Announcements » Concerning .ucoz.ro zone
Concerning .ucoz.ro zone
Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 1 | 12:35 PM
Due to technical difficulties, the websites that are in the .ucoz.ro zone are temporarily unavailable. We apologize for the inconveniences and we want to assure you that our team is making all the necessary efforts that the websites are back up, as soon as possible. We will let you know as soon as the issue is fixed.

******************************************

Din cauza unor dificultăți de natură tehnică, website-urile care se află în zona .ucoz.ro sunt temporar indisponibile. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și dorim să vă asigurăm că echipa noastră depune toate eforturile necesare pentru ca website-urile să fie din nou funcționale, în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni cu actualizări imediat ce situația este remediată.

Good things come to those who wait!
constantinradut
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 2 | 8:15 AM
Cand se va repara defectiunea aceasta?
Au trecut 3 zile
joexyz
JOE-vascript
Posts: 1770
Reputation: 78

Message # 3 | 1:43 PM
constantinradut, situația de față este destul de complicată, însă echipa uCoz face tot posibilul pentru a o remedia în cel mai scurt timp posibil. Din nefericire, rezolvarea erorii depinde și de părți terțe.
hey i'm joe and i do not work for the company anymore, please contact other staff or tech support
icon by ch-chau

sometimes i lurk here
Mag-Total
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 4 | 2:04 PM
You can remedy the situation on ucoz.ro
How long is it taking? We have orders on sites and we can not process them.
I can not log in to the control panel https://www.aparatul-auditiv.ro. The message appears. "Error at server, please try later". PLEASE do something, fast!
constantinradut
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 5 | 6:47 PM
bigblog, bigblog, te rog spune clar daca .ro area va fi disponibila in 1,2,3 zile sau renunatm sa mai asteptam
Mag-Total
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 6 | 7:26 PM
I can not access commands, I lose customers.
Even Dorel is dying of laughter, of this situation!
I did not know about this technical situation, and over the past weekend I have accumulated many orders and can not see them. I'm losing money, clients are upset, I've lost money with adwords advertising.
I got a tip from a friend on this occasion ... to say bye bye uCoz!
Admin8590
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 7 | 11:00 PM
bigblog, imi poti spune cum situatia lui Mag-Total, e alta??? vad ca site-ul lui e online...
Lamureste lumea cu detalii tehnice cu ce se intampla si care este problema de nu s-a rezolvat inca!!!
Post edited by Admin8590 - Monday, 2018-11-19, 11:02 PM
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 8 | 4:32 AM
Folosesc de trei ani site-uri in ucoz, dar asa ceva nu am mai patit. Patru zile? Si chiar nu ne lamureste nimeni cat mai dureaza si de ce se mentine situatia asta pe platforma ucoz.ro? Incep sa regret ca nu am creat site-urile pe Wordpress sau pe o alta platforma? Dati-mi continutul, il iau, il mut si ne despartim. Nu se poate, iar lipsa de raspuns ce se intampla si cat dureaza chiar ma uluieste. Intrebare: veti mai reveni vreodata? Sunt foarte suparata pe aceasta situatie. Imi pare rau...
Mag-Total
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 9 | 11:34 AM
Daca uCoz doreste sa paraseasca .RO din respect asteptam sa ne instiinteze macar moderatorii nostri din echipa uCoz care, cu siguranta stiu ceva!
URGENT SOLICIT/SOLICITAM sa fim instiintati cu fiecare informatie noua care exista in aceasta problema!
Oare de ce INDOLENTA asta?
Am 3 magazine pe uCoz si peste noapte nimic nu mai functioneaza.
Tocmai am primit in urma cu cca 7 zile oferta cu reducere 50% la magzin daca achizitionez pe un an.
Ce sa fac?
Voi ce ati face in aceasta situatie?
Post edited by Mag-Total - Tuesday, 2018-11-20, 12:52 PM
Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 10 | 1:55 PM
În niciun caz nu se dorește părăsirea .ro. În momentul de față sunt anumite dificultăți la reînnoirea domeniului ucoz.ro. Așa cum a specificat și bigblog anterior, în rezolvarea situației sunt implicate și părți terțe (registratorul) și de aici imposibilitatea de a ști un termen exact pentru remediere. Echipa noastră în continuare face toate demersurile necesare pentru a rezolva cât mai rapid acest aspect.
Este prioritatea #1 pentru noi și suntem conștienți de gravitatea situației - nu doar site-urile utilizatorilor noștri din zona .ucoz.ro sunt afectate, ci și site-urile companiei care țin de zona .ro (atât uCoz cât și uKit). Vă înțelegem punctul de vedere și dorința de a obține răspunsuri cât mai concrete și mai rapide dar, așa cum am specificat, imediat ce avem actualizări le vom anunța atât aici cât și pe pagina de Facebook.
Admin8590, website-urile care au propriul domeniu conectat sunt încă funcționale, dar nu se poate accesa Panoul de Control.

Good things come to those who wait!
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 11 | 5:25 PM
Intrebare: cum recuperez continutul site-urilor din ucoz? In caz ca pana duminica aceasta nu se remediaza problema, vreau continutul site-urilor inapoi ca sa le mut in alta parte. Nu le primesc, mai dau si in judecata si mai cer si drepturi de autor, pentru ca sunt proprietatea mea intelectuala textele incarcate pe site-uri de care eu, autoarea textelor, nu mai pot dispune la acest moment. Spuneti ca au existat probleme la reinnoirea domeniului ucoz.ro. Am si eu niste intrebari concrete: nu stiati cand expira? Nu puteati sa va asigurati cu 30 de zile inainte nu sa creati haosul acesta? Nu puteati sa ne avertizati si pe noi cu ceva zile inainte: ba, prostilor, vedeti ca s-ar putea sa avem probleme, salvati-va site-urile in calculator ca nu se stie cat nu le mai vedeti. Adica stati putin: eu cand m-am mutat de la un hosting la altul, la nivelul meu, asa, de nepricepere, mi-a luat vreo doua zile ca site-ul sa fie din nou vizibil pe net si am fost atenta sa nu mai expire niciodata daca chiar vreau site, daca nu, normal, n-am mai inregistrat niciun domeniu, n-am mai platit niciun hosting, mi-am luat catafrusele si m-am mutat in alta parte, ca de exemplu pe ucoz.ro, mare greseala dupa cate imi dau seama acum. Si voi, la nivelul vostru, ziceti ca a expirat domeniul si, ca atare, stam o saptamana fara site-uri, de dobitoci. Ca depinde de terte peroane, registratorul. Pai, si cine este registratorul acesta care nu intelege situatia creata? Presupun ca nu e un mos ceausist care sa pufaie din pipa si sa zica: "la ce va trebuie taica site-uri?". Pe mine personal explicatia nu ma multumeste deloc. Cum adica a expirat domeniul, nu se poate reinnoi rapid (de fapt trebuia reinnoit anterior sa expire), depinde situatia de un tert, registratorul, care nu intelege situatia creata de nicio culoare, sta si se uita la stele si zice ca n-are chef...? Nu pot sa inteleg o astfel de problema, sincer vorbind.
constantinradut
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 12 | 5:43 PM
Absolut de acord cu mirelapredaan.
Ceva are putred in Danemarca...
CreareWebsite
Posts: 26
Reputation: 0

Message # 13 | 8:00 PM
Quote Felicia ()
părți terțe (registratorul)

Nu inteleg cine e "registratorul" si de ce tine atat problema totusi?!
Va rog frumos sa anuntati daca rezolvati platforma asta sau nu .... daca nu mai merge ucoz.ro oferiti-ne MACAR posibilitatea de a ne muta pe o alta platforma. Nu pot sa nu recunosc ca am platit de multe ori servicii la ucoz (domeniul spre exemplu e de la ucoz) si ca sunt invatat cu platforma dar invatul are si dezvat.

www.deinteres.org - nu pot intra la statistici, panoul de control, nu pot adauga articole de nici un fel, nu ma pot loga pe site, nu pot face nimic .... este incredibila situatia. De cand sunt eu pe ucoz, circa 7-8 ani cred, niciodata nu s-a intamplat asa ceva!

http://www.deinteres.org
Mag-Total
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 14 | 6:45 AM
Toti ce care sunteti afectati de aceasta situatie, stati linistiti!
Am primit un raspuns oficial care vi-l redau mai jos:

Hello,

Due to technical difficulties, the websites that are in the .ucoz.ro zone are temporarily unavailable. We apologize for the inconveniences and we want to assure you that our team is making all the necessary efforts that the websites are back up, as soon as possible. We will let you know as soon as the issue is fixed.

Best regards,
Igor
uCoz Support Team
Post edited by Mag-Total - Wednesday, 2018-11-21, 6:45 AM
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 15 | 7:04 AM
Eu am primit vreo trei raspunsuri de genul Mag-Total, dar nu stau deloc linistita. "As soon as possible" poate sa insemne si anul viitor si chiar ma gandesc sa ma retrag de pe platforma ucoz la modul cel mai serios. Pentru ca NU mai imi doresc sub nicio forma astfel de probleme cu site-urile. Imi pare sincer rau, dar vad ca problema persista neasteptat de mult. Am zis clar si nu mai revin: daca pana luni din saptamana viitoare nu se remediaza problema, vreau continutul site-urilor mele si spun la revedere ucoz. Ce sens are sa mai continuam?
uCoz Community » General Information » uCoz Updates & Announcements » Concerning .ucoz.ro zone
  • Page 1 of 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
Search: