Forum moderator: bigblog  
uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Can't connect to a uCoz website (server is not available, site is down, site inaccessible)
Can't connect to a uCoz website
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 1 | 3:23 PM
Please check uCoz Server Status' in the following thread before posting: http://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1


When posting messages here, make sure that the website is inaccessible for everyone and not just for you.

  • Provide the link to the inaccessible website.
  • Specify its server number if you know it.
  • Post the traceroute results (see the instructions here: http://forum.ucoz.com/forum/30-2310-1 ). If your website is inaccessible and you see Error 500 or 404 there is no need in providing the tracing results.
  • Indicate your IP address
  • If you can open the website in one browser, but can't do it in another, it means that there is a problem with browser settings or firewall.
  • If other users can access your website and you can't, most probably there are problems at your provider's end. See more here: http://forum.ucoz.com/forum/31-467-2258-16-1206449310


Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1396 | 8:36 AM
Cartunista, the issue is well-known and it will be resolved soon.
LIBertea
Posts: 85
Reputation: 1

Message # 1397 | 10:42 AM
S104 still slooooooooooooooooooooooowwwwwww

It's been a week now. I'm sorry but it's not acceptable.
As a paying customer, I wanna relay a certain sense of urgency.
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1398 | 1:51 PM
LIBertea, the fix of the situation regarding the s104 server is our top priority, it's just some operations take a lot of time. Please stay tuned to the server status page, the update will be posted there as soon as the issue will be fixed.
Cartunista
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 1399 | 5:15 PM
s104 keeping returning 500 error or very slow. My business is damaged because of this situation.
uCoz needs modernize your infrastructure
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1400 | 8:17 AM
Cartunista, sorry for the inconveniences. The data-rebuild process isn't that fast as we all want it to be, approximately, the issue will be fixed either today or tomorrow.
Summoner65
Posts: 23
Reputation: 0

Message # 1401 | 10:36 PM
Hi There ,
I am trying to get on my Website

http://freedom-of-art.ucoz.com

on s106

and it seems to be totally down since a while also made a check on host-tracker.com
and getting a total connection fail .
is there any known issues about the server being down ?

Added (2018-03-14, 10:36 PM)
---------------------------------------------
Thaank you ... All works again a it seems now that was fast biggrin

Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1402 | 6:02 AM
Summoner65, there were some technical issues with the server. At the moment it works as it should be.
arvind_ramanujam
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 1403 | 4:50 AM
Phone code not received.
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1404 | 6:30 AM
arvind_ramanujam, first of all, it's the wrong thread, please check the forum next time)
As for your direct question, I can see that our support team has already answered your request through the email, please stick with that ticket.
DannyD
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 1405 | 3:15 AM
Hi, is there a server issue? Website is down.
https://www.matthrkac.com/
Cheers
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1406 | 4:40 AM
DannyD, There are some server issues at the moment, but our technical division is doing their best to resolve the situation as soon as possible. Please stay tuned to the server status page, the update will be posted there as soon as the issue will be fixed.
e-orlando
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 1407 | 1:57 AM
The s41 websites are on server s26 or s7?

Because first it says:

Due to the technical issues, we were forced to transfer the websites from the s41 to the s26.
All the websites transferred to the s26 server are working in their regular mode.

All the users who had their websites connected with a custom domain on the s41 server via the A-record (IP), needs to change the A-record from the Control Panel of their websites.
If the current value is set as 195.216.243.241, you need to change it to the 195.216.243.26
Once it's done, your website will be available under the custom domain name.

The uCoz website builder administration is deeply sorry for such inconveniences.

And after that it says:

Due to the technical issues on the Server 41 the websites were transferred to the Server 7. [23/06]
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1408 | 6:42 AM
e-orlando, it was a mistype of a sort, thank you for noticing it. The websites from the s41 were transferred to the s26. The s7 was unavailable but right now everything's just fine.
Mark-ucoz-co-uk
Posts: 125
Reputation: 0

Message # 1409 | 7:04 AM
Dear sunny and team I can no longer access [url=https://prime-fusion-gaming.com][/url] currently the website seems to be down. I am not sure as to what might be going on as I don't seem to see any server issues posted with it.
Check Out Rservices & RandomAndroid at: http://http://www.randomness-fun.com/ Hosted by Ucoz also come come check out our official Android IRC chat room at: http://www.randomness-fun.com/index/rservices_irc_chat/0-34
Gromov
Posts: 405
Reputation: 12

Message # 1410 | 7:54 AM
Mark-ucoz-co-uk, Actually it is a server issue and it's posted at the separate thread: http://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1#85106

P.S.: Unfortunately, but Sunny doesn't work here anymore.
uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Can't connect to a uCoz website (server is not available, site is down, site inaccessible)
Search: