Page 4 of 51«1234565051»
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain Transfer: General Discussion (custom domain, subdomains. domain-based email)
Domain Transfer: General Discussion
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 1 | 10:25 AM
General Information


It is possible to attach a custom domain to your uCoz website, e.g. mysite.com, mysite.net etc., for FREE.

  • uCoz gives the possibility of full domain management (creation of subdomains, e-mail accounts etc. if a domain is attached by Method 2);
  • you will be able to create domain-based e-mails (e.g. admin@mysite.com );
  • you can buy a custom domain at uCoz Domains or any other domain registrar;
  • you'll be able to register your website in directories which prohibit registration of free websites;
  • you'll be able to enter banner exchange networks (or advertising companies) where only paid domains are allowed;
  • with a custom domain users will never lose your website, even if you change the hosting service, the website URL will remain the same;
  • with a custom domain search engines will give you a higher place in search results.

Domain Attachment FAQ


Question: How can I create a subdomain?

Answer: Please see the following guide: http://forum.ucoz.com/forum/54-435-6436-16-1218803195


Question: Can I attach two domains to my website?

Answer: No, it is not possible.


Question: Can I change the ucoz domain, e.g.: mysite.ucoz.co.uk to mysiteEtc.ucoz.co.uk. Is this allowed and how?

Answer: No, once you have chosen a domain name you cannot change it, you can only create a new website.


Question: How do i setup my uCoz web page in my own domain? I did try but failed. I can see this error message:

The domain djcaner.biz has been parked but not yet attached to the account.
Domain has incorrect set of name servers: ns1.hostavrupa.net, ns2.hostavrupa.net
The following list of the name servers must be applied: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net


Answer: The system gives you the answer: You must change the name servers in the domain control panel (your account on the website where you registered the domain).



1. How to Attach a Domain by Method 2: http://forum.ucoz.com/forum/54-18149-1
2. How to Attach a Domain by Method 3: http://forum.ucoz.com/forum/54-18150-1


What's the difference between Method 2 and Method 3?


When you use Method 2, your new domain is hosted at uCoz servers. If you use Method 3 - you just change the domain name (to be more precise you just get one more name for your site because it will be accessible by both names - the new one and the old one) but your domain remains hosted at another registrar's servers. So the difference is in the place where your new domain is hosted - either at uCoz or not.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
tapirlaut
Posts: 19
Reputation: 1

Message # 46 | 7:48 AM
i got a problem here...

I registered my server as www.myschoolwebsite.com(not transfer from ucoz)

and I had created a new website which is in the ucoz(mynewwebsitefromucoz.ucoz.com) website and I want to transfer it to my existing server (myschoolwebsite.com) and I wanted to make as www.myschoolwebsite.com/mynewwebsitefromucoz

is it possible?

if possible, can you teach me how?


I'm a total blank about all this stuff...I hope you all guide me how to solve the problems related to my questions...

THANKS ^___^

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 47 | 8:19 AM
tapirlaut, you can't transfer a Ucoz website to another hosting.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
joeybradezz
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 48 | 3:33 PM
I dont get i t at all wacko cry i want to change it to .co.uk instead of .ucoz.com for free can i do it like that??? Please help sad
Pilot
Posts: 487
Reputation: 77

Message # 49 | 3:44 PM
Quote (joeybradezz)
for free can i do it like that???

Domains aren't free...
You'll have to buy the .co.uk domain.

anju91
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 50 | 3:19 PM
hi, i want to know how many sub-domains can i create with one account? cool
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 51 | 9:26 AM
anju91, after you have attached a domain you can create many subdomains (I'm not sure about the number but it's sufficient), but then you'll need to attach each of them to a separate account.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Asifnur9808
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 52 | 8:51 PM
i have a .com not i want to take it away how i do it?
Brazen
Posts: 74
Reputation: 25

Message # 53 | 9:34 PM
Control Panel » Settings » Domain Transfer
Answer to the secret question and click *Detach domain*
and your done.

manojfdo
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 54 | 10:21 AM
i add a domain to my site www.whatzupdude.com but it dint direct to mkvstuff.ucoz.net it says broken link

somebody help me plz

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 55 | 10:47 AM
manojfdo, when did you attach your domain? I guess you simply need to wait because it usually takes up to 48 hours for the DNS server to update.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
manojfdo
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 56 | 11:22 AM
at webhost.lk the parking and domain attachment was ok

http://mkvstuff.ucoz.net/dominattachment.JPG (Read my signature about screenshots. Sunny)

but when i click the main page it shows clcik hear

www.whatzupdude.com

cry :'( cry :'( cry :'(

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 57 | 11:26 AM
manojfdo, you domain http://whatzupdude.com/ loads fine. Try to empty your browser cache.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
cftxp
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 58 | 0:00 AM
Is there any way that I can use Windows live instead of Google Apps as my mail server? I've been wondering since I found out that co.cc domains only last a year if you don't pay for one, I got another domain. At first, I used google apps for mail, but since you can have more accounts at windows live, I want to switch Google with Windows. Is there anyway I can do this?
fly351
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 59 | 6:25 AM
Attached, nothing happened [waiting]

I attached a domain that I purchased, http://deathbe4oredishonour.com/, but I get the following error when I go to the page.
There is no site configured on this address

If you are the owner of the website and continue to see this error after the domain attachment, then the attachment procedure has not been finished. Finish the procedure in the "Domain attachment" section of the Control Panel.

If the domain has just been attached to the site you must wait 15 minutes.

PLEASE HELP! surprised cool cry

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 60 | 9:05 AM
fly351, you website loads fine now.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain Transfer: General Discussion (custom domain, subdomains. domain-based email)
Page 4 of 51«1234565051»
Search: