Page 3 of 6«123456»
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain attachment aftereffects (I have attached a domain and smth is not working)
Domain attachment aftereffects
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 31 | 2:48 PM
DPreborn, I have no problems with logging in to your website. Try to delete cookies and empty cache.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
DPreborn
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 32 | 7:13 PM
Quote (Sunny)
DPreborn, I have no problems with logging in to your website. Try to delete cookies and empty cache.

Weird, i cant login on www.dpreborn.com

Quote (Dartz)
DPreborn, this problem might occur for a day or two. Domain need time to park.

Ok, so in 2 days it will work?
Post edited by DPreborn - Tuesday, 2009-10-06, 7:14 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 33 | 8:54 AM
DPreborn, if you will try to do the things I suggested it will probably start working immediately. You may also try to use another browser.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
DPreborn
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 34 | 6:19 PM
Quote (Sunny)
DPreborn, if you will try to do the things I suggested it will probably start working immediately. You may also try to use another browser.

Hhm, can i ask wich browser you use?

Dartz
Posts: 1931

Message # 35 | 10:34 PM
FireFox is recommended, but I still believe it might be the problem with the parking.
I had exactly the same problem when I parked my domains. Personally for me the
deletion of cookies and clearing cache didn't work, but that's only me, you should try.

[... With uCoz since December 2 2007 ...]
kienthuctinhoc0ucoz0net
Posts: 35
Reputation: -4

Message # 36 | 3:24 AM
I can't acttach anydomain for my website, look at this:

Please explant for me. Thanks!
Attachments: 2479310.jpg(133Kb)
Post edited by kienthuctinhoc0ucoz0net - Monday, 2010-02-01, 3:27 AM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 37 | 2:04 PM
kienthuctinhoc0ucoz0net, how long did you try to wait?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
kienthuctinhoc0ucoz0net
Posts: 35
Reputation: -4

Message # 38 | 2:47 PM
30 min
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 39 | 2:55 PM
kienthuctinhoc0ucoz0net, I think you need to wait till the data have been updated - up to 48 hours.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
looneyhead
Posts: 12
Reputation: 1

Message # 40 | 11:26 PM
When I attached a domain it says Site Not Found. Here is a screenshot:

http://i553.photobucket.com/albums/jj371/ItBeMeDaNnY3/sitenotfound.png

I attached the same domain to my other site and it worked. Why won't it work on my other one?!?! cry

Added (2010-02-07, 5:26 Pm)
---------------------------------------------
Never mind, it is working now. biggrin

Post edited by looneyhead - Sunday, 2010-02-07, 11:27 PM
kenxo
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 41 | 6:41 PM
Ok I have one problem with this "kens-lab.info" is my attached domein to kens-lab.do.am but after i opened a new one with this "kenslab.info" as attached to kenslab.ucoz.com and this second work good but old one not work and go to this adress 000webhost.com any help to my problem and sorry for my bad english!!!!1
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 42 | 9:07 AM
kenxo, both urls are working fine at the moment.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
kenxo
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 43 | 7:57 PM
Sunny ,Thanks for your reply but you can now see and still don't work any suggestion or help will be good....

O.. sorry before 2 hr i try to login ..no success but now at this moment is fine ..I check later to see how work...thanks
again..

Post edited by kenxo - Wednesday, 2010-02-10, 8:06 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 44 | 11:01 AM
kenxo, it just takes some time for the dns to be updated.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
tulasi
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 45 | 2:13 PM
I recently parked my domain www.indianroboteers.in at www.indianroboteers.ucoz.com. But the problem is that till now i have seen the site with www.indianroboteers.in only two times. afterwards it is showing a 404 error page. please please please help me sad sad sad
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain attachment aftereffects (I have attached a domain and smth is not working)
Page 3 of 6«123456»
Search: